torstaina, toukokuuta 03, 2012

Torstai, viikko 18

Jälleen melkein yhdeksän tunnin yöunet ja uusi päivä. Tänään olisin saanut nukkua niin pitkään kuin olisi nukuttanut, mutta sisäinen kelloni herätti minut klo 7.30. Koska tänään aamupäivällä meillä ei ollut treenejä, otimme aamupäivän rennosti. Klo 9 menimme aamupallle ja sen jälkeen katselin netistä jakson Viidakon tähtösiä ja Suomi-tytöt New Yorkissa. Molemmat sarjat ovat riittävän yksinkertaista viihdettä näin leiriolosuhteisiin!

Klo 12.30 oli jälleen lounaan vuoro. Ja lounaan jälkeen yllättys yllätys nukuin tunnin päikkärit. Ja päiväunien jälkeen välipalaa namaan ja klo 16 lähdettiin melontapaikalle. Suunnitelmissa oli vetää kova anaerobinen harjoitus, mutta tunsin jo alkuverryttelyssä vesillä, että tänään iltapäivällä kroppa oli täysin unessa! Välillä kevyemmän päivän tai lepoaamupäivän jälkeen voi ollakin vaikeaa saada kropasta mitään irti ennen kuin sitä vähän aukaisee. Teinkin vesillä treenin sijaan aukaisevan harjoituksen, meloin eri vauhdit läpi ja koitin herätellä kroppaa huomista varten. Koitan siis huomenna aamulla paremmalla onnella ja fiiliksellä tehdä kovan harjoituksen. Kaiken kaikkiaan meloin 7km ja aikaa meni 45min.

Melonnan jälkeen juoksin vielä juoksutreenin: 4x2min ylämäkeen, niin että joka kerta yritin päästä pidemmälle mäessä kuin edellisellä kerralla. Palautuksena kävelin ja kevyesti hölköttelin alas starttipaikalle. Mäkivetojen päälle juosin vielä sprinttivetoja 6x50m. Aikaa juoksutreeniin kului kaiken kaikkiaan 45min. Päivän treenisaldoksi tuli siis melontaa 45min (7km) ja 45 min yleisharjoittelua. Yhteensä siis 1,5 h treeniä.

Suihkun ja saunan jälkeen ennen päivällistä vaihdoin vielä kuulumisia koti-Suomeen facetimella ja skypellä. Klo 20 olikin jo aika nälkä, kun istahdin päivällispöytään.

Iltaohjelmassa sitten tutut nettisurfailut ja bloginpäivitys. Ja enköhän taas kymmeneen mennässä ole sängyssä kirjani kanssa! Ja tänään tämä postaus tulee ilman kuvia, koska lähes koko päivän on satanut niin paljon, että mitään elektronisia laitteita ei ole viitsinyt ulos kantaa. Huomenna kuitenkin lupaan taas kuvia! Eli huomiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti