keskiviikkona, toukokuuta 16, 2012

Kohta pamahtaa!

Terkkuja Kööpenhaminasta lentokentältä! Odottelen täällä jatkolentoani Poznaniin, jossa melotaan viikonloppuna kauden ensimmäinen maailman cupin -osakilpailu! Takana on siis pikapyrähdys kotona ja nyt olen taas laukkujen ja melojen kanssa reissun päällä. Talvi on vierähtänyt vauhdilla ja on aika laittaa siis ratanumero kajakin kannelle ja suunnata lähtölinjaan! Hieman on perhosia vatsassa, kauden ensimmäinen kisa on aina vähän extra-jännittävä! Ja annammehan viikonlopun aikana olympianäyttöjä liitollemme ja Suomen olympiakomitealle.

Melon kisoissa kaksi yksikkömatkaa: 500 ja 200m. Perjantaina kisoissa melotaan 500m alku- ja välierät, lauantaina 500m finaalit. 200m alku- ja välierät ovat myös ohjelmassa lauantaina ja finaalit sunnuntaina.

Tänään ja huomenna kisapaikalla jaetaan Euroopan osalta viimeiset maapaikat Lontooseen. Karsintaan saavat osallistua ne urheilijat, jotka eivät viime vuonna meloneet maalleen maapaikkaa. Anne ja minä emme siis saa osallistua enää tähän lisäkarsintaan. Muita suomalaisia on kuitenkin linjassa taistelemassa vielä lisäpaikoista Lontooseen!

Peukut ja varpaat saa taas laittaa pystyyn, tästä se alkaa!

Ja tässä vielä linkkikokoelma kisojen seuraamista varten:

Melonta- ja soutuliiton tiedote

Lähtölistat ja tulokset

Eurosportin lähetysajat

Livestream Kansainvälisen kanoottiliiton sivuilla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti