lauantaina, toukokuuta 05, 2012

Lauantai, viikko 18

Viikon viimeinen treenipäivä lähti käyntiin klo 7.40 herätyksellä ja aamiaisella hotellin ravintolassa. Aamiaisen jälkeen menimme takaisin kämpille, pakkasimme treenikassit ja klo 9.30 suuntasimme alas treenipaikalle. Koitimme viritellä lähtölaitetta, jotta olisimme voineet tänään treenin jälkeen tehdä muutamia lähtöharjoituksia lähtölaitteesta, mutta emme saaneet sitä kuitenkaan toimimaan. Toivottavasti ensi viikolla pääsisimme vielä tekemänn ainakin yhden lähtöharjoituksen telineistä!

Klo 10.30 olimme vesillä ja treeninä oli 3x5x15sek, palautus 45 sek ja sarjojen välissä 3min. Vedot vedettiin niin kovaa kuin vain pystyi. Mukavasti kyllä happoja kertyikin treenissä ja pisti puuskuttamaan! Loppuverryttelyksi meloimme vielä 15 minuuttia peruskestävyystasolla. Treeniin vesillä meni aikaa tunnin verran ja matkaa taittui 9,5 km.

Melonnan päälle teimme lyhyen pikavoiman: 2 liikettä (etunojapunnerrukset ja päinmakuusoutu), 5 sarjaa/liike, 10 toistoa/sarja. Ja piakvoima päälle 25 kevyttä yleiskestävyyttä (poljin kuntopyörää 15min ja juoksin juoksumatolla 10min). Ja suihkun kautta syömään klo 13.30.

Lounaan jälkeen surffailin jonkin aikaa netissä ja klo 15 oli pakko mennä päiväunille, aamupäivän ja koko kuluneen viikon treenit kun alkoivat jo vähän painaa kropassa. Päiväunien jälkeen katsoin netistä pikaisesti uusimman Sisu - kohti Lontoota jakson, jaksossa olin myös minä mukana treenaamassa Jeremyn kanssa. Alta löytyykin linkki jaksoon, jonka voi katsoa siis Yle Areenassa.

Linkki Areenaan.

Viiden jälkeen kävin vielä vesillä melomassa lyhyen treenin: 10x200m. Meloin kaikki vedot paikaltaan täysivauhtisella startilla ja 50 metrin jälkeen tiputin vauhdin reippaalle peruskestävyystasolle. Kaksi ensimmäistä vetoa vedin vastuksella. Treenin jälkeen Jenny kuvasi vielä tekniikkaani, illalla aionkin vielä paneutua tekniikkavideoihin.

Päivän treenisaldoksi tuli 1h 45min (15,5 km) melontaa, 20 min voimaharjoittelua ja 25 min yleisharjoittelua. Yhteensä siis 2h 30min.

Ja iltaohjeman on näin lauantainakin tuttu ja turvallinen. Treenin jälkeen saunaan, suihkuun ja päivälliselle. Päivällisen jälkeen blogin päivitys ja tv:n katselua.

Päivän kuvana on kuva minusta iltapäivätreenin jälkeen. Onneksi treenailemme täällä maaseudun rauhassa, eikä täällä toivottavasti ole hirveästi tyylipoliiseja paikalla... Aikaa montaa väriä löytyy kerralla päältäni :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti