sunnuntaina, huhtikuuta 25, 2010

Sevilla osa 3

Tervehdys Sevillasta!

Alkuviikosta en ollut ollenkaan varma, että pääsenkö kijoittamaan yllä olevaa lausetta enään tänä keväänä tänne blogiin. Tuhkapilvi pysytteli sen verran tiiviisti Suomen päällä! Mutta täällä sitä nyt ollaan! Kaiken kaikkiaan matka tänne sujui joutuisasti, kylläkin aika moisen kiireen saattelemana.

Jo keskiviikkona toivon kipinä heräsi lentomatkustamisen suhteen ja pakkasin tavarat valmiiksi. Ja kun torstaina puolen päivän aikaan tuli tieto, että Helsinki-Vantaa avataan klo 15.00, alkoi lentojen metsästys. Olin tiedon tullessa punttisalilla ja painot kyllä tippuivat samantien käsistä ja kiiruhdin suihkuun. Puoli kahdelta käänsimme Oonan kanssa auton keulan kohti Hesaa ja lähdimme kiireellä ajamaan tavoitteena ehtiä Air Finlandin Malagan koneeseen. Lentokentältä saimme ostettua liput koneeseen ja vielä kun jopa mahduimme lennolle, niin puoli kuuden aikaan istuimme helpottuneina koneessa. Malagassa saimme varmasti kentän viimeisien vuokra-auton vuokrattua ja suuntasimme sillä kohti Sevillaa. Navigaattorit olivat loppu, mutta Kalle lähetti meille tekstiviestillä ajo-ohjeet. Ilman suurempia mutkia löysimme perille, vaikka en olekaan ikinä aikaisemmin autoillut Espanjan teillä. Puoli kahdelta painoimme päämme hotellin tyynyihin.

Eli täällä sitä nyt sitten ollaan. Mulle tämä on tämän kauden kolmas leiri täällä Sevillassa. Tällä kertaa viihdyn täällä vajaan kaksi viikkoa. Keskiviikkona 5.5 lennän Ranskaan ensimmäiseen maailman cupin osakilpailuun. Eli kahden viikon päästä sitä on jo kisakausi avattu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti