keskiviikkona, huhtikuuta 07, 2010

Leiripäivä numero 28

Päivät täällä leirillä hurahtavat tosi nopeaan ja ovat työntäyteisiä. Tässä esimerkki, mitä tämä päivä eli leirin 28. päivä 6.4.2010 on pitänyt sisällään:

Herätyskello soi klo 7.15. Aamupalaksi nautin pikaisesti muroja ja lasillisen appelsiinimehua. Sen jälkeen kömmin takaisin sänkyyn vartiksi lukemaan kirjaa. Tällä hetkellä luvussa on Stieg Larssonin Millenium-trilogian viimeinen osa Pilvilinna joka romahti.

Klo 7.45 treenivaatteet päälle, juomapullon täyttö ja noin 500 metrin kävely melontapaikalle.

Klo 8.00 tapaamme kanoottien luona, nopeat kädenpyöritykset ja kuulumisten vaihdot ja vesille. Tänään ohjelmassa oli 4 x 3 x (3min/90sek + 70sek/20sek). Kolme minuutin vedot melottiin reipasta peruskestävyysvauhtia ja 70 sekunttiset kovaa. Kaiken kaikkiaan treeniin kului aikaa reilut puolitoista tuntia, matkaa taittui reilut 16 km.

Klo 10.00 olen takasin kämpillä. Otan nopean suihkun, suolavesi on saatava nopeasti iholta pois, ettei se ala kutiamaan. Sitten syön "toisen" aamulan: jugurttia ja mysliä sekä banaani.

Klo 10.20-11.00 juttelen Kallen kanssa Skypellä. Vaihdamme kuulumisia, aikaa menee tosi nopeaan jutellessa.

Klo 11.15 taas treenivaattee päälle, juomapullo täyteen, aurinkorasvaa iholle ja suunta kohti kajakkeja.

Klo 11.30 aloitamme päivän toisen treenin. Kiinnitämme vastukset eli narun, jossa roikkuu kolme harjoitusgolfpalloa, kajakkien ympärille. Alkuverkassa pallot ovat vielä kajakin kannella, mutta treenin alettua kaksi niistä laitetaan kajakin alle hidastamaan vauhtia. Vedämme vastuksella 3x500m kovaa. En tunne tänään oloani kovin vahvaksi vastuksen kanssa, joten saan todella taistella, että kajakkini liikkuisi eteenpäin. Kolmen vedon jälkeen otamme vastukset pois ja treeni jatkuu (toiset 3x500m). Loppuverkaksi melomme vielä 4 km peruskestävyysvauhdilla. Treeniin kului aikaa taas reilut puolitoista tuntia ja matkaa kertyi 14km. Treenin jälkeen pesen vielä kajakkini makealla vedellä.

Klo 13.30 olen jälleen takasin kämpillä. Taas suihkuun ja sitten lounas. Kämppäkaverini Oona ja Anne ovat valmistaneet riisiä ja kanaa. Lounaan jälkeen kaadun sänkyyn kirjani kanssa. Taidan lukemisen välissä vähän nukahtaakin. Iltapäivä kuluu siis lepäillessä, lukemalla ja netissä surffaillessa.

Klo 16.00 syön puolikkaan bagelin välipalaksi ja 16.45 on vuorossa tutut treeniinvalmistautumiskuviot.

Klo 17.00 tapaamme jälleen kajakeilla ja suuntaamme vesille. Ohjelmassa 2x1500m kovaa ja päälle 5 km peruskestävyysvauhdilla. Aikaa vesillä kuluu yhteensä 75 minuuttia ja matkaa taittuu 12,4 km. Päivän kokonaissaldoksi tuli 43 km ja 4 tuntia ja 25min treeniä vesillä. Treenin jälkeen vielä hieman parannamme Henrietten kanssa maailmaa eli juoruamme samalla kun pesemme kajakkeja. Kiitämme toisiamme jälleen kerran hyvästä treeniseurasta ja lupaamme vielä illaalla "treffata" skypessä ja sopia huomisen aikatauluista.

Klo 18.45 jälleen suihkuun (kolmas kerta siis tänään...) ja sitten päivälliselle viereiseen "lähiravintolaan". Olen todella väsynyt ja nälkäinen, joten tilaan sekä kana-wrapin että juustohampurilaisen. Tänään energiaa on kulunut vesillä, joten on aika tankata, että jaksaa taas huomenna treenata.

Klo 20.00 blogin päivitystä ja sivusilmällä telkan katselua. Iltavenyttelyt vielä odottavat.

Ja klo 22.00 tulee todennäköisesti nukkumatti hakemaan tämän työtön yöunille.

Ja huomenna taas edessä uusi treenipäivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti