sunnuntaina, huhtikuuta 29, 2012

Tervehdys Portugalista!

Treenijärvi loumaspöydästä kuvattuna
Tulin tänne perjantaina kevään viimeiselle ulkomaanleirille. Seuraavat kaksi viikkoa treenaan täällä irlantilaisen treenikaverini Jenny Eganin kanssa. Tämä treenipaikka on minulle uusi, vaikka Portugalissa olenkin useammankin kerran aiemmin treenannut. Paikka on yksi kanootivalmistajani Nelon "harjoituskeskuksista". Täytyy sanoa, että aika moinen muutos Floridaan ja leiriolosuhteisiin on tapahtunut. Asumme täällä Portugalissa täysihoidolla viiden tähden hotellissa (harvinaista herkkua)! Onkin mukava valmistuttua kauden avauskisaan, kun ei tarvitse miettiä ruuanlaittovuoroja, käydä kaupassa jne. Voi vain keskittyä tekemään hyviä valmistavia treenejä ja nauttia olosta. Mukavaa vaihtelua ja pientä luksusta siis! Yhtä asiaa kuitenkin jo nyt kaipaan Floridasta: aurinko! Vähän on tässä ollut totuttautumista alle +30 asteen lämpötiloihin ;) Kuten ylläolevasta kuvasta näkyy, on täällä aurinko tänään pysytellyt melkein kokopäivän pilvien takana piilossa... Postauksen kuvat on muuten napattu tänään lounaspöydästä käsin, saamme siis ruokaillessa ihastella näkymää treenijärvelle.

 

Floridan jälkeen olin siis viikon verran Suomessa ennen tänne tuloa ja aika kotona hurahti hirveällä vauhdilla! Kuuden viikon treenileirin jälkeen kun tulee käymään kotona, niin on yllättävän monta juttua hoidettavana. Mutta monta juttua sain tehdyksi ja oli kiva lähteä takaisin vähän lämpimämpiin ja vähälumisempiin maisemiin!

Terkkuja siis täältä ja ensi viikolla lupaan palata asiaan niiden harjoittelupostausten muodossa! Pysykäähän siis mukana blogissa :)

Tässä vielä linkkejä, joiden kautta pääsee tutustumaan tarkemmin tähän treenipaikkaan:

Nelo training center

Hotel Montebelo Aguieira

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti