sunnuntaina, maaliskuuta 04, 2012

Perusharjoittelua, 100kg ja Noname

Kaksi viikkoa "hiihtolomaa" kotona tulee tänään täyteen ja ensi torstaina on aika taas lentää takaisin lämpöisempiin ja vähälumisempiin maisemiin Floridaan. Nämä kaksi viikkoa kotona on koostunut perusharjoittelusta punttisalilla, hiihtoladulla ja uimahallissa. Kroppaa on myös huollettu kuntoon sekä kiropraktikon että hierojan toimesta. Kohta alkaa siis keho olemaan valmis aloittamaan seuraavan kovan treenijakson.

Viime viikolla tein punttitestin ja testitulokset olivat mielestäni lupaavia. Sivusin tai tein ennätykset sekä vedossa että työnnössä, niin maksimi kuin kestovoimissakin. Erityisesti mieltä lämmitti penkkiennätys, kun siirryin penkkipunnerruksessa uudelle sataluvulle ja uusi ennätys kirjatiin lukemiin 100kg. Eihän sitä penkkituloksella melota, mutta voimaharjoittelu vain nyt on iso osa melojien hajoittelua, joten kehittyminen silläkin osa-alueella vielä tässä vaiheessa uraa on hieno homma.

Treenien ja kehonhuollon lisäksi olen tässä parin viikon aikana käynyt myös pitkästä aikaa yliopistolla. On tuntunut todella oudolta olla siellä taas pienen tauon jälkeen, mutta koitan tässä kevään aikana viimeistellä toiseksi viimeistä kurssiani yliopistolle. Maalilinja siis häämöttää siinä projektissa vihdoin ja viimein. Tietysti se suurin rypistys eli diplomityö vielä odottaa, mutta sen aika on sitten tämän kauden jälkeen ensi syksynä.

Viime viikolla sovin myös kuluvalle kaudelle vaateyhteistyötä Nonamen kanssa. Olenkin siis käynyt ahkeraan ulkoiluttamassa uutta hiihtoasuani laduilla. Klikatkaapa alta tai tuolta sivupalkista nonamen-logoa ja käykää tutustumassa mitä kaikkea kivaa ja hienoa heillä on tarjottavana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti