sunnuntaina, helmikuuta 19, 2012

Kotia kohti!

Terkut Orlandon lentokentältä!

Lufhansan jumbojetti jo odottelee tuossa ikkunan takana, että kohta pääsemme matkaan kohti Frankfurtia.

Mutta riensipä aika nopeaan täällä Floridassa! 4,5 viikkoa Floridan auringon alla tuli siis tänään täyteen ja on aika lentää kotiin muutaman viikon "lomalle". Lennän tänään ensin Orlandosta Franfutiin, sieltä huomenna Köpikseen ja viimeiseksi sitten Tampereelle. Kauas on pitkä matka, ovelta ovelle tämä Atlantin ylitys kestää 24 tuntia. Silti on todella kiva mennä kotiin muutamaksi viikoksi - rakkaiden ihmisten luokse ja nukkumaan omaan sänkyyn. Ja eiköhän ne suksetkin pääse vähän ulkoilemaan!

Olen ollut todella laiska leirin aikana päivittämään tätä blogia. Olen kovasti miettinyt, mitä tänne voisin kirjoittaa, kun arjessani ei ihan rehellisesti sanottuan mitään kovin ihmeellistä tapahdu. Treenataan, syödään ja nukutaan. Ja kun päivät menevät tietyssä rytmissä, niin aika tuntuu rientävän. Treenit rytmittävät päivää ja päivät muuttuvat viikoiksi. Ja kuukausiksi...

"Synttärisankari"
Tänään kuitenkin juuri ennen kentälle lähtöäni, ihanat ystäväni ja treenikaverini yllättivät minut pienellä "syntymäpäiväjuhlalla" (kylläkin melkein viikko etukäteen). Kakkua oli tarjolla ja sain lahjaksi lahjakortin Starbucksiin (tulee tarpeeseen...). Mukavin mielin ja hymy korvissa (ja suu makeana) siis ajelin lentokentälle.

Nam!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti