maanantaina, toukokuuta 31, 2010

Unkarin MC-kisa kisattu

Unkarin maailman cup –viikonloppu on nyt takana. Lopullisissa tuloksissa olin 200 metrillä 5. ja 500 metrillä 9. Olen tyytyväinen viikonlopun saldoon, pääsinhän molemmilla naisten yksikön olympiamatkoilla A-finaaliin. Eiliset finaalivedot olivat ihan ok. 500 metrillä tein hyvän oman suorituksen, tällä kertaa kuitenkin finaalissa muut menivät kovempaa. Eroa kärkeen tuli 2,9 sekuntia eli ei ihan mitään mahdotonta, kun ottaa huomioon, että paikalla olivat maailman huippumelojat.

200 metrin A-finaalin meloimme todella kovaan vastatuuleen, oma aikani oli yli 47 sekuntia, kun lauantain välierissä melottiin alle 42 sekuntiin! Finaalissa valitettavasti vähän myöhästyin startissa ja menetin siinä arvokkaita sekunnin kymmenyksiä. Mutta sijoituksena 5. sija kyllä tyydytti, vaikka ainahan sitä toivoo vähän parempaa. Onneksi heti ensi viikonloppuna voin kohennella sijoituksiani, kun maailman cup jatkuu Saksassa Duisburgissa tourneen viimeisellä osakilpailulla.

Minä vietän nyt tämän alkuviikon täällä Unkarissa ja keskiviikkona lennän Saksaan, jossa kisat alkavat perjantaina. Kajakkini siirtyy ruotsalaisten trailerissa maanteitse keskiviikkona täältä Saksaan. Tänään maanantaina otan kevyesti ja palauttelen kroppaa kisarupeamasta, iltapäivällä käyn melomassa kevyen palauttavan harjoituksen. Huomenna käyn melomassa pari kertaa ja punttisalilla ja keskiviikon pyhitän matkustamiselle. Ja jo perjantaina Saksassa kisataan läpi koko 200 metrin kisaohjelma. 

1 kommentti: