tiistaina, toukokuuta 04, 2010

Adios Sevilla - nokka kohti Vichyä!

Tämän kauden Sevillan leirit alkavat pikku hiljaa tulemaan päätökseensä. Tänään pakkaan laukkuni ja melani ja huomenna lennän Ranskaan. Vaikka siirtymän Etelä-Espanjasta Ranskaan ei kovin kummoinen pitäisi olla, saan kulutettua siihen koko huomisen päivän. Aamulla menen junalla alkajaisiksi Malagaan, josta lennään Lontoon kautta Lyoniin ja sieltä matka jatkuu vielä bussilla Vichyyn. Huh!

Nämä viimeiset päivät täällä Sevillassa ovat olleet vähän tyhjäkäyntiä harjoittelun suhteen. Viikonloppuna tein viimeisen kovan harjoituksen ennen tulevia kisoja. Ohjelmassa oli 8x300 metriä kovaa. Sain hyvin irti harjoituksesta, joten treeni varmasti aukaisi paikkoja hyvin kisaa varten. Tähän alkuviikkoon mulla oli vielä suunnitelmissa vetää kisaharjoitus, mutta sunnuntaina alaselkäni meni sen verran jumiin, että päätimme ottaa nyt alkuviikon todella kevyesti. Eilen maanataina sain selkään hierontaa, joka auttoikin todella paljon.

Perjantaina siis pamahtaa Vichyssä. Kilpailen kisoissa sekä yksikön 200 ja 500 metriä. Täältä löytyvät kisajärjestöjien sivut, joiden kautta toivottavasti kisoja pääseen seuraamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti