keskiviikkona, kesäkuuta 02, 2010

Ja sitten Saksaan!

Tervehdys Budapestin lentokentältä!

Kahden päivän minileirini viime viikonlopun kisapaikalla Szegedissä on päättynyt ja tänään aamulla ajoin Szegedistä Budapestiin vuokra-autollani. Eilen illalla treenin jälkeen pakkasin kajakkini ruotsalaisten traileriin, joka lähti tänään aamulla aikaisin maanteitse kohti Saksaa ja Duisburgia. Huomenna trailerin ja kajakkien pitäisi olla aamupäivästä sitten Duisburgissa. Minä sen sijaan tällä hetkellä odotan lentoani Düsseldorfiin, josta siirryn sitten kisajärjestäjien kyydillä Duisburgiin.

Duisburgissa kisaan edelleen yksiköllä 200 ja 500 metriä. Kisaohjelma menee tällä kertaa niin, että perjantaina melotaan läpi koko 200 metrin kisaohjelma, eli alku- ja välierät sekä finaalit. Lauantaina minulla on välipäivä ja sunnuntaina ohjelmassa on 500 metriä (alku- ja välierät sekä finaalit). Sunnuntai-iltana lennän sitten vielä kisojen jälkeen Suomeen tältä Keski-Euroopan tourneeltani.

Kisajärjestäjien sivut löytyvät täältä ja sitä kautta voi taas lueskella tuloksia. Myös kansainvälisen kanoottiliiton sivuilla kannattaa vierailla ja käydä lukemassa kisaraportteja ja katsomassa videoita kisoista. 

Nyt taas kaikki peukut pystyyn, että viime viikonloppuiset sijoitukset vähän vielä kohenesisivat Saksassa!

1 kommentti:

  1. Tsemppiä ja menestystä. Varmasti on peukut ja varpaat pystyssä;)

    VastaaPoista