sunnuntaina, tammikuuta 08, 2012

Hyvää Uutta Vuotta 2012!

Hyvää Uutta Vuotta 2012 kaikille ja terveisiä Oslon lentokentältä! Olen viettänyt tämän olympiavuoden ensimmäisen viikon Norjan vuorilla Geilossa hiihtoleirillä. Meillä oli kasassa seitsemän melojatytön kansainvälinen hiihtoleiri. Paikalla oli tyttöjä viidestä maasta ja kolme maanosaa oli edustettuna.


Ajatus kansainvälisestä hiihtoleiristä lähti pienestä vitsissä yhtenä lauantai-iltana Floridassa marraskuussa. Ja seuraavalla viikolla meillä oli mökki buukattuna ja aloimme etsimään lentolippuja. Olimme siis viikon Geilossa, noin 3,5 tunnin ajomatkan päässä Oslosta, norjalaisen melojan Agnesin perheen mökillä.


Paikka oli upea. Pääsimme hiihtämään vuorille puurajan yläpuolelle ja mitkä näköalat siellä olivat! Ja eilen teimme viimeisen hiihtolenkin illalla ylhäällä vuorilla kuunvalossa, oli kuin olisimme hiihtäneet kuussa! Upeita maisemia, kovia treenejä ja mukavaa seuraa oli siis tarjolla viikon verran.


Eilen hiihdimme pienen 10km leirikisan. Agnesin sisko Celine hiihtää norjan sprinttimaajoukkueessa ja saimme häneltä lainaan hänen kisanumeroita. Norjalaiset lainasivat meille kaikille myös oikeat kisatrikoot. Oli meillä vähän narussa pidättelemistä kun vedimme vaatteet päällä, mutta varmasti jokaisen ajasta lähti muutama sekunti jo ihan sen takia, että näytimme niin ”proilta” hiihtoasuissa.

Kisanumeroiden jako kisaa edeltävänä iltana.

10km leirikisa käynnissä.

Mahtava viikko siis takana ja viikko oli loistava aloitus olympiavuodelle. Nyt illalla lennän kotiin ja reilun viikon päästä keskiviikkona 18.1 suuntaan sitten takaisin Floridaan.

Iloisia ilmeitä leirikisan jälkeen.
Michaela (Ruotsi), Agnes (Norja), Bridget (Etelä-Afrikka),
Lisa (Norja), Jenni, Emilie (kanada) Ja Louise (Norja)

2 kommenttia:

  1. Siistin näköstä! Vaikkakin nuo Norjan hiihtotrikoot pistää aina hieman vihaksi, kun tuovat mieleen muuan Petterin.

    Oliko tuolla Geilossa paljon sunnuntaihiihtäjiä tai turisteja? Ties vaikka täytyisi lähteä käymään itsekin joskus.

    VastaaPoista
  2. Mentiin periaatteella "maassa maan tavalla" eli kiltisti laitettiin Norja-trikoot ja -pipot pälle! :)

    Geilossa oli yllättävän paljon ihan turisteja, vaikka suurin osa oli varmasti uuden vuoden jälkeen lähtenyt jo takasiin Osloon. Ladulla tuli vastaan sunnuntaihiihtäjiä, eli kyllä sinne "kehtaa" mennä vaikka ei trikoissa hiihtelisikään ;) Voin kyllä suositella paikkaa, vetää varmasti vertoja mille tahansa muulle hiihtokeskukselle Pohjoismaissa!

    VastaaPoista