tiistaina, tammikuuta 17, 2012

Hesa-päivä

Punaisella matolla Urheilugaalassa.
Kuva.
Eilen vietin mukavan päivän Helsingissä. Ensimmäisenä ohjelmassa oli ministeriön tilaisuus musiikkitalolla. Kulttuuri- ja opetusministeri Paavo Arhinmäkin jakoi kesälajien urheilija-apurahat ja oli jälleen kerran ilo olla mukana pokkaamassa apuraha. Tämän apurahat turvinhan voin keskittyä urheilemiseen ja apuraha tuo pientä taloudellista varmuutta taas seuraavaksi vuodeksi.

Musiikkitalolta suuntasin kampaajan kautta Hartwall-areenalle seuraamaan Urheilugaalaa. Olin mukana ensimmäistä kertaa ja olipa mukava ilta! Oli hienoa juhlistaa suomalaista urheilua ja muistella menneen vuoden kohokohtia! On urheilu vain hieno ja tunteita herättävä juttu!

Urheilutoimittajat valitsivat eilen myös lajien parhaat urheilijat ja ilokseni valinta osui kohdalleni. Kiitos toimittajille!

Eilisen juhlahumun jälkeen tänään on ollut paluu arkeen. Pyykkikone pyörii ja matkalaukku on jälleen esillä. Huomenna aamulla on aika lentää kohti lämpöisempiä olosuhteita ja kuuden viikon tauon jälkeen on aika palata "sorvin ääreen". Suuntana siis tuttu Florida.

1 kommentti: