torstaina, elokuuta 11, 2011

Viikko!

Countdown on käynnissä, viikon päästä melotaan Unkarissa ratamelonnan MM-kisoja! Omalta osaltani kisat alkavat lauantaina, joten omaan starttiini on vielä reilu viikko aikaa. Kuitenkin kisat alkavat jo koko ajan pyöriä mielessä - hyvässä mielessä! Olen tällä hetkellä hyvin luottavainen omaan kuntooni ja osaamiseeni, kunhan vain jo pääsisi radalle!

Ja radalla MM-kisoissa ei tarvitse olla yksin. Naisten yksikön 200 metrille on lisäkseni ilmoittatunut 54 muuta maata ja 8 parasta saavat olympiapaikan. Aikamoista karsintaa siis tullaan suorittamaan, ennen kuin tiedetään ketkä paikan saavat. Kaiken kaikkiaan kisoihin osallistuu 95 maata ja noin 1300 urheilijaa. Eli tiedossa on siis kaikkien aikojen isoimmat MM-kisat. Vaikka siis Suomessa olemme aikas pieni laji, niin kansainvälisesti ratamelonta on kyllä ihan jotain muuta kuin marginaalilaji :)

Tämän viikon olen ollut vielä Kisakallion urheiluopistolla valmistautumisleirillä MM-joukkueen kanssa. Onkin ollut mukavaa olla täällä treenamassa porukassa ja syödä valmiista ruokapöydästä. Kaikki alkaa olemaan siis valmista ensi viikkoa varten.

5 vuotta sitten melottiin maailmanmestaruuksista Unkarissa näissä tunnelmissa:



Jotain vastaavaa on siis viikon päästä luvassa ;)

1 kommentti:

  1. Onnea viimeistelytreeneihin ja toivottavasti sää suosii Maikkalanselällä!

    VastaaPoista