torstaina, elokuuta 18, 2011

Kuulumiset ennen MM-kisoja!

Tässä vielä kuulumisia ennen MM-kisoja Olympiakomitean tekemän videon muodossa:


Eilen Urheiluruudussa oli myös MM-kisojen ennakkojuttu. Sen voi käydä katsomassa YLE Areenasta (melonta alkaa noin kolmen minuutin kohdalta).

Kisapaikalla kaikki on omalta osaltani valmiina. Kajakkini oli saanut vähän kolhuja pohjaan kuljetuksesta, mutta kajakkivalmistajani Nelo korjasi sen viime yön aikana. Lämmin sää hellii täällä lihaksia ja valmistautumisharjoitukset ovat sujuneet mukavasti. Huomenna käyn vielä kerran vesillä vähän herättelemään kroppaa, päälle kevyttä hierontaa ja ruokaa - sitten on tämä tyttö valmis MM-kisakoitokseen. Lauantaina klo 9.04 paikallista aikaa (klo 10.04 Suomen aikaa) se sitten alkaa. Kisa on kovaa ja linjalle asettuu todella monta nopeaa naista. Nyt saa siis olla nopea!

Suomen joukkueen ensimmäisen finaalipaikka saavutettiin jo eilen - Henry Manni meloo tänään iltapäivällä paramelonnan finaalissa. Peukut on siis pystyssä Henkalle ja koko joukkueelle täällä!

Tänään on myös jo jaettu ensimmäisiä olympiapaikkoja naisille, kun naisten nelikon 500 metrin finalistit on alku- ja välierien jälkeen selvillä. Nelikoillahan tämä on ainoa karsintakisa ja kaikkiaan 10 parasta nelosta saa paikan. Road to London on siis käynnissä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti