maanantaina, elokuuta 01, 2011

Vajaat 3 viikkoa!

Kausi lähenee siis kovalla vauhdilla loppuaan - 3 viikon päästä on MM-melonnat melottu! Hurjaa! Kesä on taas kulunut hirveällä vauhdilla, toivottavasti kajakissakin alkaa pikku hiljaa löytymään "hirveää" vauhtia :)

Viime viikon harjoittelin kotona Kaukajärvellä, Pirkkamelojien junioripojat olivat treeniseurana ja kirittäjinä. Sitä edellinen viikko (SM-kisojen jälkeinen viikko) sujui Kisakalliossa 65 muun melojan kanssa Kanoottiliiton nuorisoleirillä. Siellä treeniseurana oli pääasiassa Anne ja ruotsalainen Sofia. Tämän viikon treenailen vielä kotona, ensi viikolla menemme MM-joukkueen kanssa valmistautumisleirille Kisakallioon ja sitten onkin jo edessä MM-matka...

Viime lauantaina päätin viimeisen todella kovan treenijakson ennen MM-kisoja. Mutta nyt harjoittelua kevennetään ja kropalle, sekä miellelle annetaan aikaa alkaa virittäytymään MM-kisavireeseen. Mitään sängyssä makailua nämä viimeiset viikot eivät kuitenkaan ole, vaan kovia harjoituksia tehdään edelleen, kuitenkin huomattavasti harvemmin kuin normaalisti. Raaka työ on siis tehty, nyt on aika hienosäätää kuntoa!

Ajatukset on siis jo vahvasti Unkarissa, odotan todella että pääsen kohta kisaamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti