maanantaina, maaliskuuta 22, 2010

Florida

Tervehdys Floridasta!

Kaikki on hyvin ja ennallaan Floridassa. Kun tulin tänne 1,5 viikkoa sitten, tuntui että juurihan täältä viime keväänä lähdin. Tänä vuonna olikin helpompi tulla tänne, kun tiesin mihin olin tulossa. Ja kaikki on ollut täällä niin hyvin, kuin muistelin asioiden täällä olevan.

Sää on ollut täälläkin suosittu puheenaihe. Floridassa on koettu yksi kaikkien aikojen kylmimmistä talvista ja lämpötilat ovat vieläkin olleet reilut 5 astetta alhaisemmat, kuin mitä tähän aikaan vuodesta pitäisi olla. No, minä en valita niin kauan kuin lämpötila pysyy yli +20 asteen. Perjantaina ja eilen lauantaina saimme jo kuitenkin nauttia helteestäkin ja täytyy myöntää, että olihan se mukavaa.

Leirivahvuudessamme tapahtui eilen mutos, kun vein vanhempani Orlandoon lentokentälle ja kotimatkalle. Vanhempani tulivat tänne mukanani ja he viettivät talvilomansa täällä seuranani. Paluukyytiin Orlandosta poimin eilen Oonan ja Annen. Tänä vuonna suomalaisleiri onkin siis 3 tytön vahvuinen. Huomenna tähän samaan asuntoon muutta meidän kanssa asumaan ruotsalainen Daniel ja torstaina valmentajani Martin saapuu Ruotsista seuraksemme. Martin on kuulemma hyvä kokki, toivottavasti pääsemme nauttimaan hänen tarjoiluistaan ;)

Tämän kuluneen viikon olen treenannut tanskalaisen Henrietten kanssa. Henriette onkin minulle tuttua treeniseuraa jo viime vuodelta. Harjoittelimme viime talvena jonkin verran yhdessä täällä  Floridassa ja kesällä olin pitkän viikonlopun Henrietten luona Kööpenhaminassa treenaamassa. Henriette on hallitseva maratonmelonnan maailmanmestari kaksikolla ja viime kesänä hän oli MM-kisoissa K1 500 metrillä 5. Eli vauhdikasta treeniseuraa on jälleen ollut tarjolla. Treenit ovat kulkeneet mukavasti ja viikossa kertyikin noin 125 melontakilometriä. Teimme useita kovavauhtisia harjoituksia ja treenitiimimme tuntuu toimivan todella hyvin, tsemppaamme ja kiritämme toisiamme.

Tänään olen viettänyt todella rennon lepopäivän. Viime viikonloppuna olin vanhempieni kanssa shoppailemassa Orlandossa outleteissä ja kävimme SeaWordissä. Ja kun eilenkin ajoin Orlandoon ja takasin, oli tänään vain mukava olla. Pesin pyykkiä, kävin näyttämässä Oonalle ja Annelle vähän "kylää", kävimme kaupassa, kokkasin meille lihamakaroonilaatikkoa ja palautin yhden koulutehtävän. Huomenna meillä on vielä ohjelmassa kevyt päivä, menemme tekemään punttisalille lyhyen huoltavan treenin ja päälle menen uimaan. Tiistaina jatkamme sitten harjoittelua vesillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti