torstaina, toukokuuta 12, 2011

Puolan maailman cup

Viime viikonloppuna avasin kisakauteni Puolassa maailman cupin ensimmäisessä osakilpailussa. Lopullisiin tuloksiin kirjoitettiin Jenni Mikkosen kohdalle kaksi kertaa B-finaalin voitto, eli 10. sijat. Ihan kohtuullinen kaudenavaus!

Kisoissa melottiin ensin 500 metriä. Alku- ja välieräni olivat vielä luokattoman huonoa melontaa minulle. En löytänyt kahdessa ekassa vedossa ollenkaan ns. matkavauhtia. Huomasin todella, että en ole treenannut tänä talvena 500 metriä! B-finaalissa sitten meloinkin jo ihan eri vauhtia, kun heti alkukiihdytyksen jälkeen löysin rennon, kovan matkavauhdin. 200 metriä ennen maalia vähän huolestuin, että jaksanko maaliin asti ja saavatko muut tytöt minut kiinni, mutta sain pidettyä kilpasiskot koko matkan ajan takanani. 

Lauantaina iltapäivällä melottiin 200 metrin alku- ja välierät. Aamulla melottu 500 metrin B-finaali painoi yllättävän paljon vielä kropassa kun asetuin linjalle. Ja sama stoori jatkui tälläkin matkalla, alku- ja välierä olivat aika mitäänsanomatonta melontaa! Ja kun erot ovat suht'koht pieniä, niin mitäänsanomattomalla melonnalla ei ole asiaa A-finaaliin. Sunnuntain B-finaali tuntui kropassa jo paremmalta, mutta koko veto oli aivan järjetöntä taistelua vellovan veden kanssa. Vesi oli aika sekaisin jo heti lähdöstä asti ja muistan, että olen hokenut itselleni vedon aikana, että "älä pysähdy, älä pysähdy..."! Huh, selvisin maaliin! Ja B-finaalin nopeimpana. Hyvä.

Maanantaina tulin sitten taas muutaman viikon tauon jälkeen kotiin. Treenailen nyt Kaukajärvellä ensi viikon keskiviikkoon asti ja sitten on suuntana Tsekki ja toinen maailman cupin osakilpailu. Siellä olisi tarkoitus saada koneeseen seuraava vaihe päälle ja päästä melomaan myös A-finaaliin. 

Tässä vielä muutama kuva Puolasta:

 Suomen joukkue Anne, Jenni ja Miika perjantai-aamuna klo 8.00 valmiina kisaviikonloppuun. Ja mittari näytti +3 astetta...

 Harvoin on Malta-lake nähty näin tyynenä, perjantai-aamuna tämä ihme todistettiin :) Loppu viikonlopun sitten tuulikin!

Sunnuntaina kisojen päätteksi melotiin 5km kisat. Katsomosta oli ihan kiva seurata...

Ja kotiin oli kiva palata, kun takapihalle oli reissun aikana lumen alta 
noussut kevään merkkejä (ja järvestä oli lähtenneet jäät)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti