tiistaina, toukokuuta 24, 2011

Hopeaa maailman cupin -osakilpailussa!


Onnistunut maailman cup -kisaviikonloppu Tsekeissä on siis nyt takana. En voi olla mitään muuta kuin tyytyväinen! Hopeaa 200 metrillä ja 10. sija 500 metrillä ovat tässä vaiheessa kautta loistavia suorituksia. Melonta kulki koko viikonlopun helposti ja tuntui että olin ottanut ison harppauksen eteenpäin ensimmäisen maailman cupin kisan jälkeen. Olipa mukava olla radalla! Tietysti paljon on vielä tehtävää, eikä vauhti todellakaan ole vielä sitä mitä se myöhemmässä vaiheessa kautta toivottavasti vielä tulee olemaan. Mutta viime viikonlopun tulokset antava uskoa siihen, että tavella treeneissä tehdyt asiat ovat olleet oikeita ja harjoittelu on tuottanut tulosta. Tästä on siis edelleen hyvä jatkaa kautta eteenpäin!

Tässä vielä video 200m finaalista. Olen radalla 6 (rata yksi kauimpana kamerasta), puna-mustassa kanootissa, valkoisessa paidassa: 


Linkki videoon.

Huomisesta keskiviikosta alkaen Kansainvälisen Kanoottiliiton nettisivuilla voi katsoa kaikki viikonlopun finaalit. 


Racice on aina ollut yksi suosikki radoistani ja on sitä edelleen. Olosuhteet radan ulkopuolella ovat suhtkoht' karut, mutta itse rata on loistava. Kahden kilometrin pituinen kisa-allas ja erillinen veryttelyallas tekevät radasta tasapuolisen kaikille. Ja olipa mukava päästä kisaamaan lämpimässä ilmassa ja vedessä, sprintterin lihakset tykkäävät :)

"Varikkoalue" torstaina ennen kisojen alkua, vielä aika rauhallista....

Veryttelyaltaassa sopu sijaa antaa...

Ja tässä vielä muutamia kuvia radalta joukkueenjohtajamme Laurin ikuistamana:

500m B-finaali käynnissä

500 m B-finaalin lopussa tiukkaa taistelua italian Josefa Idemin kanssa...

... sain kuitenkin rutistettua itseni lopussa ohi ja B-finaalin ykköseksi

200 metrin välierän jälkeen kuulumisten vaihtoa kilpakumppaneiden kanssa

Ja äiti oli huolissaan palkintojenjaosta saamistani kukista ja niiden kohtalosta. Kukat koristivat aika karua "lepohuonettamme" sunnuntain ja jätin ne sinne odotamaan siivoajia, toivottavasti ilahduttivat heitä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti