sunnuntaina, marraskuuta 28, 2010

Ruista ranteeseen!


Tällä viikolla posti toi tänne Floridaan mukavan paketin New Yorkista, kun Rami lähetti meille oikeaa, kunnon RUISleipää. Leipää leivotaan New Yorkissa oikeaan juureen ja leipää voi tilata kotiovelle! That's a good service :) Nordic Breads on siis lisätty suosikkisivuksi selaimeen ja varmasti jatkossa tullaan tilaamaan leipää tuolta. Ruisleivällähän se kajakki saadaan kulkemaan! Kiitos vielä siis tätäkin kautta Ramille!

Ruisleivän voimalla täällä onkin taas treenattu viikon verran tiukasti. Takana on siis työntäyteinen treeniviikko. Saldoksi kertyi noin 140 kilometriä vesillä, neljä punttitreeniä ja yksi uintitreeni. Huomenna sunnuntaina onkin vuorossa ansaittu lepopäivä - niin kuin aina sunnuntaisin täällä. Maanantaina käynnistyykin tällä erää viimeinen treeniviikko täällä, perjantaina suunta on takaisin kohti Suomea.

Mutta vielä on siis vajaan viikon verran aikaa nauttia loistavasta treenikelistä - kotona kun jo odottaakin kunnon talvi!

ps. YouTubesta löytyy video täällä treenaavien miesten treeniporukasta (jossa muuten parhaimpina päivinä treenaa yhtä aikaa 5 olympiamitalistia!). Videossa näkyy hyvin millaisessa vesistössä ja kelissä täällä treenaillaan ja videolla pääsee vähän kurkistamaan punttisalillekin, jossa treenaamme. Käykääpä katsomassa miltä täällä näyttää! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti