keskiviikkona, marraskuuta 17, 2010

Kansainvälinen Florida

Terveiset aurinkoisesta ja helteisestä Floridasta!

Eli täällä sitä taas ollaan. Ei kovinkaan paljoa harmittanut viime perjantaina jättää Suomen loska ja pimeä taakse ja suunnata kohti lämpöä ja valoa. Ja täällä niitä molempia riittää, tänään mittari pyöri päivällä +28 asteessa varjossa ja aurinko paistoi koko päivän kirkkaalta taivaalta. Vaikka päivä on täälläkin tähän aikaan vuodesta "lyhyt", on valoisa aika kaiken kaikkiaan lähes 12 tuntia vuorokaudessa.

Ja jälleen kerran treeniseurani on kansainvälinen ja kovatasoinen. Tällä hetkellä treeniporukastamme löytyy neljää eri kansalaisuutta - edustettuna on Suomi, Tanska, Hollanti ja Kanada. Myös norjalaiset ja ruotsalaiset ovat kyselleet mahdollisuutta tulla mukaan treeneihimme, eli hyvin kansainvälisissä merkeissä täällä siis mennään.

Jaan tällä kertaa asunnon tanskan Henrietten ja kahden hollantilaisen-tytön kanssa. Vaikka samassa keittiössä häärii kolmen eri kansalaisuuden edustajat, yhteiselomme toimii loistavasti. Kaiken kaikkiaan täällä on melojia tällä hetkellä seitsemästä maasta, ensi vuoden tärkeys olympiakarsintavuotena näkyy selvästi kaikkien kasvaneina leirivuorokausien määränä.

Valmentajani Martin on myös täällä tällä hetkellä. Onkin ollut mukava päästä keskustelemaan asiosta "livenä" ja saada jälleen kerran arvokkaita tekniikkavinkkejä vesillä ja punttisalilla. Mikäs täällä siis oleessa, kun kaikki on järjestyksessä ja kunnossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti