sunnuntaina, elokuuta 15, 2010

MM-joukkue

Nyt on melontajoukkue ratamelonnan MM-kisoihin valittu. Eilen siis vedimme vielä Joutjärvellä viimeiset testivedot, joiden perusteella lopulliset valinnat tehtiin. 500 metrillä kävimme Annen kanssa tiukan kisan. Maalissa eroa oli minun eduksi metrin verran ja se hän riitti hyvin, kun ainoastaan voitosta eilen taisteltiin. Kelot pysähtyivät aikaan 1.51, joka oli myös hienoa asia. On aina mukava meloa kovaa…  Olenkin todella tyytyväinen, että pääsen edustamaan Suomea molemmilla naisten yksiköiden olympiamatkoilla tänäkin vuonna MM-tasolla.

Ja tässä vielä kokonaisuudessaan joukkue MM-kisoihin:

Naiset
Jenni Mikkonen K1 200 & K1 500m
Anne Rikala K1 1000m & K1 5000m

Miehet

Joukkueenjohtaja Panu Kanniainen

Kisoihin lähtee myös Suomelta ensimmäistä kertaa paramelontajoukkue, jonka joukkueenjohtajaksi Kalle lähtee. Melontaa ollaan viemässä paralympialajiksi Rio de Janeiron paralympiakisoihin, joten onkin hienoa, että Suomestakin saadaan joukkue liikkeelle jo tänä vuonna. Meillä on kaksi edustajaa paramelonnassa, Henry Manni ja Aleksi Kirjonen.

Kisajärjestäjien sivuilta taas löytyy lisätietoa kisoista. 

1 kommentti:

  1. Ei muutakuin tsemppia matkaan, taalla rapakon takana seurataan tulevan viikon kisoja silma kovana muiden jenkkimelojien kanssa. (paaosin kaikki itablokista tulleita, mutta nehan voi surutta laskea jo jenkeiksi)

    Onnea ja menestysta!

    VastaaPoista