torstaina, elokuuta 16, 2012

KIITOS!

Neljän vuoden Lontoo projekti on nyt sitten ohi! Tuloksena 9. sija olympialaisissa. Harmittavan lähelle se finaalipaikka ja pistesija jäi... Urheilu on suuria tunteita ja se kai tekee tästä niin hienoa hommaa! Ja olipa mahtavasti järjestetyt olympialaiset - en tule ikinä unohtamaan sitä tunnelmaa, joka kisojen aikana vallitsi!

Mutta rehellisesti sanottuna takki on nyt täysin tyhjä ja mielikin menee missä sattuu! Kisaraporttia koitan saada aikaiseksi tulevaisuudessa, nyt nautin lomasta ja palaudun kisareissusta! Paluu arkeen olympiahuuman jälkeen ei ole ihan helppoa. Kaupasta ei voi hakea ruokaa kisapassilla eikä paikallisbussiin voi hypätä maksamatta. Pyykkejä ei vain voi viedä pesulaan ja hakea pestynä sekä kuivattuna kuuden tunnin päästä. Päällekin pitäisi löytää kai jo jotain muuta kuin suomiverkkareita...

Mutta haluan ehdottomasti tässä vaiheessa kiittää kaikkia teitä, jotka olette eläneet kanssani unelmaani! On ollut mahtava huomata kuinka moni on ollut mukanani, tsempannut ja kannustanut! Olen saanut upeita viestejä: kaikki on ilolla ja välillä jopa tippa silmässä luettu! KIITOS!!!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti