torstaina, heinäkuuta 12, 2012

4 viikkoa ja päivä!

Eli neljän viikon päästä olen jo Lontoossa kisapaikalla ja valmistautumassa seuravan päivän starttiin! Aika rientää! EM-kisojen jälkeen olin siis viikon treenaamassa Kööpenhaminassa, viime viikolla olin neljä päivää Kisakallion urheiluopistolla. Ja nyt tämän viikon olen ollut Ruotsissa Jönköpingissä. Tällä viikolla samoilla vesillä on treenannut lisäkseni sekä tanskalaisia ja ruotsalaisia olympiamelojia sekä kanadan Emilie. Kansainvälistä menoa siis. Sääkin on ollut kovin samanlainen kuin mitä Lontoossa on todennäköisesti luvassa - tuulta ja sadetta!

Päivät kuluvat treenatessa, nukkuessa ja syödessä ja kaikki ylimääräinen tekeminen on ollut täysin minimissään näiden viimeisten viikkojen aikana. Kroppaa rääkätään nyt viimeisiä viikkoja ja ensi viikon jälkeen aloitan "herkistelyn" kohti olympialaisia.

Viime viikolla kotona käydessäni posti toi mukavan paketin: olympiavaatteet! Olympiamatka siis konkretisoitui oikein kunnolla, kun pääsin kokeilemaan vaatteita! Laukut pakkasin kyllä vielä nurkkaan odottamaan itse kisamatkaa, jolle lähden tiistaina 7.8. Tässä kuitenkin teillekin pieni "sneakpeak", mitä kenties luvassa:

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti