tiistaina, heinäkuuta 05, 2011

Terkkuja Kööpenhaminasta!

Kööpenhamina ja Bagsvaerd-järvi ovat siis kohteena tällä viikolla. Olen täällä hyvän ystäväni ja treenikaverini Henrietten luona treenailemassa tämän viikon. Lensin tänne viime sunnuntaina ja lauantaina aamupäivä treenien jälkeen on tarkoitus lentää takaisin Suomeen. Valmentajani Martin, joka toimii myös tanskan maajoukkueen päävalmentajana, on myös täällä paikalla tällä viikolla. Pääsen siis treenailemaan hyvässä seurassa ja valmentajani valvovan silmän alla – hienoa!

Tarkoituksena on viikon aikana tehdä muutamia treenejä miehistökajakeilla. Näin saadaan kroppaan hieman erilaista ärsykettä ja miehistökajakit toimivat hyvin ”ylirytmiharjoitteluna”. Tänään iltapäivällä tarkoituksena on istahtaa nelikkoon tanskan miesten 200 metrin kaksikon kanssa, vauhtia tulee siis varmasti riittämään.

Muuten harjoittelu EM-kisojen jälkeen on ollut perusharjoittelua kaikilla vauhtitasoilla. EM-kisojen jälkeen sairastin kesäflunssan, mutta onneksi pääsin siitä eroon nopeasti ja viime viikolla pystyin jo treenailemaan normaalista. Teen tässä nyt muutaman viikon intensiivisen ja todella kovan treenijakson, ensi viikolla kilpailen SM-kisoissa ja sen jälkeen on vielä 5 viikkoa MM-kisoihin. Viikko, päivä ja treeni kerrallaan siis tehdään matkaa kohti kauden huipentumaa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti